Shopbeoordeling van onze klanten

Shop Voting
4.76 / 5.00
Sterren 1 Sterren 2 Sterren 3 Sterren 4 Sterren 0.76
Uit
17 Beoordelingen
beoordelingscriteria (onafhandelijk van de shop beoordeling)

Produkten
Sterren 1 Sterren 2 Sterren 3 Sterren 4 Sterren 0.76
4.76 | (17 Beoordelingen)
Verzending
Sterren 1 Sterren 2 Sterren 3 Sterren 4 Sterren 0.81
4.81 | (16 Beoordelingen)
Service
Sterren 1 Sterren 2 Sterren 3 Sterren 4 Sterren 0.94
4.94 | (17 Beoordelingen)
Pagina
Sterren 1 Sterren 2 Sterren 3 Sterren 4 Sterren 0.53
4.53 | (17 Beoordelingen)

Beoordeling van 05.04.2016 16:48

5

Commentaar Gerrie K.

Nog nooit op wintersport geweest. Maar wel herstellende polsbreuk. Vanwege aankomende vakantie gezocht naar polsbeschermers. Kwam hier terecht, gemaild. En binnen no time reactie terug over wat zij een goede keus vinden voor mij. Super. Dus richting oktober ga ik hier mijn polsbeschermers en de handschoenen kopen.

Beoordeling van 29.01.2015 12:43

5

Commentaar Rick W.

Zaterdagmiddag besteld, ik heb meteen gebeld om een ophaalafspraak te maken, maandagavond erna kunnen ophalen. Goede service, persoonlijke aandacht, andere maten lagen al klaar mocht mijn bestelling niet passen.

Beoordeling van 04.10.2014 00:49

5

Commentaar Krijn S.

Ok de Webshop is ten opzichte van vorig jaar verbeterd in layout, beter op mijn tablet.
De service is nog steeds snel en goed, dus kom ik hier graag terug om mijn aankopen te doen, probeer nu ook de warmers een keertje uit.

Beoordeling van 28.07.2014 14:27

5

Commentaar Huub L.

Voor mijn vrouw en 3 dochters zocht ik polsbeschermers om mee te nemen op vakantie als we gaan skeeleren. Via polsbeschermers.nl kwam ik alhier terecht en was gelijk overtuigd van de polsbeschermers flexmeter. Ondanks de duidelijke informatie hoe de maat op te meten had ik er 2 die precies op de grens zitten en nog in de groei zijn. Dus ik belde op om een afspraak te maken. En wat denk je op de Zondag konden we zelfs komen passen en kopen op weg naar onze vakantiebestemming Zwitserland. Gewoonweg en route, de koffie stond klaar en we werden vakkundig en snel geholpen. Helmpje af voor jullie !
Admin-Commentaar
Altijd welkom, wel even bellen.

Beoordeling van 27.06.2014 14:27

5

Commentaar Stan G.

Heb net weer produkten binnen, had bij de heathpaxx handwarmers die ik hier regelmatig bestel nu ook de touchscreen gloves erbij genomen na een tip, dat ik dan mijn handschoenen bij het bellen niet uit hoef te doen.
Met raynoud zijn deze handschoenen in combinatie met de handwarmers een uitkomst.

Beoordeling van 07.11.2013 12:29

5

Commentaar Els R.

Heb net weer produkten binnen, had bij de heathpaxx handwarmers die ik hier regelmatig bestel nu ook de touchscreen gloves erbij genomen na een tip, dat ik dan mijn handschoenen bij het bellen niet uit hoef te doen.
Met raynoud zijn deze handschoenen in combinatie met de handwarmers een uitkomst.

Beoordeling van 05.11.2013 23:47

5

Commentaar Jantien H.

Handwarmers en teenwarmers gekocht had ze best snel binnen, waren in ieder geval per 40 stuks ( doos) het goedkoopste, en zijn ook nog ruim meer dan 1 jaar houdbaar in verpakking.
Had vooraf gevraagd hoelang ze goed bleven, kreeg daar supersnel antwoord op, en bleek ook nog eens te kloppen. Site layout kan moderner, maar is wel goed te bedienen.

Beoordeling van 29.05.2013 22:19

4

Commentaar Mirjan S.

Betellen voor mensen zoals mij 75+ kan een hels karwei zijn, hier niet. Het bestelproces is eenvoudig. De bevestigingsmail komt snel en was correct. Met betaling vooraf had ik mijn warmtekussens toch snel in huis. Bedankt.

Beoordeling van 13.05.2013 08:58

5

Commentaar Ted K.

Als je goed advies nodig hebt ben je hier goed, ik zocht een rugbeschermer die ook
mijn ribben beschermd en die ik in 3 sporten kan gebruiken, echt top het Ballistic vest.
Prima en snel advies, mooi veilig verpakt, snel binnen.

Beoordeling van 11.05.2013 21:56

4

Commentaar Marco J.

Voor de beste polsbeschermers moet je hier zijn, als je twijfelt welke gewoon bellen
ze weten waar ze over praten. Ik stuurde een vraag per mail en kreeg binnen 10 minuten
al een telefoontje!

Beoordeling van 07.05.2013 09:47

4

Commentaar Marja V.

Bestellen gaat makkelijk en vlot, ik koos iDeal maar had geen codes bij de hand, ik brak de bestelling af. Om het later nog eens te proberen met de codes bij de hand. Na een paar later minuten kreeg ik al een mailtje dat iDeal niet was gelukt. Eenvoudig kon in het bedrag ook overmaken en hoefde niet opnieuw te bestellen. Fantastisch!

Beoordeling van 04.05.2013 19:12

5

Commentaar Ian K.

Voor de beste polsbeschermers moet je hier zijn, als je twijfelt welke gewoon bellen ze weten waar ze over praten. Ik stuurde een vraag per mail en kreeg binnen 10 minuten al een telefoontje!

Beoordeling van 02.05.2013 10:39

5

Commentaar Ben B.

Voetenwarmers en handwarmers van Heatpaxx besteld, 40 paar van ieder goedkoop en goed, snel in huis met post.nl binnen 1 dag. Tot volgende keer.

Beoordeling van 29.04.2013 15:33

5

Commentaar Fleur D.

Ik had gekneusde ribben toen ik een rugbeschermer bestelde en opmerkte bij de bestelling of deze ook de ribben in mijn zij beschermde door de brede nierenriem?. Binnen een kwartier kreeg ik een telefoontje waarbij ik mijn wensen duidelijker maakte en ik een perfect advies kreeg en heb het Komperdell protectie vest besteld. Echt Klasse!

Beoordeling van 11.03.2013 19:49

4

Commentaar Marc v.

Ik bestelde een paar polsbeschermers met 2 beschermers met iDeal. Kreeg ik een mailtje waarin opgemerkt dat deze niet makkelijk onder handschoenen past. Had dat duidelijker in de shop zijn vermeldt dan had ik die met 1 beschermer besteld. Dus kwamen we overeen dat het beter was dat ik de Flexmeter met 1 beschermer nam en de 10,95 Euro kreeg ik wel direct retour.

Beoordeling van 03.02.2013 11:12

5

Commentaar Clara V.

Voor onze tweeling zocht ik een helm en vond de Wintersport onlineshop op internet, ik belde op en we waren zelfs gisteren op zaterdag welkom het was voor ons een kwartiertje rijden. We werden hartelijk ontvangen
de jongens waren gek op de helmen met bluetooth, 2 stuks hebben we gekocht. Op de terugweg de tank nog volgegooid en voordelig boodschappen gedaan, kortom een leuke middag net over de
grens bij Nijmegen.

Beoordeling van 08.01.2013 19:56

5

Commentaar Kai d.

Ik wilde weten of het Ballistic vest ook geschikt is voor bij MBT, en belde op het was pas 08:15 in de ochtend ik had nachtdienst gehad en was prettig verrast dat
ik op mijn vragen antwoorden en advies zo vroeg antwoord kreeg. De volgende dag zat in de Alpen op mijn mountainbike met mijn nieuwe Ballistic, echt top! Bedankt!
Toon 1 tot 17 (van in het totaal 17 beoordelingen)
 1